2021-2022 Bahar Yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin listesi ekte yayınlanmıştır. Mezun durumda olduğu halde listede adı olmayan öğrencilermiz  turizm@subu.edu.tr  adresine mail atmaları yada  0264 616 0369 nolu telefonu aramaları gekekir.

Mezun öğrencilere Diplomaları 21.07.2022 tarihinden itibaren verilmektedir.

Diplolama almak için yapılacak işlemler;

1- Sabis Programına girerek  İlişik Kesme Formu doldurup çıktısını alıp imzalamaları.

2- Öğrencinin İlişik Kesme formu ve Öğrenci kimliğini diploma almaya geldiğinde Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim etmesi.

3- Öğrenci Kimliği ve İlişiği Kesme formu verenler kendilerine verilen mezuniyet evraklarıyla  SAÜ mezunları SAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından diplomalaını alamaları

SUBÜ Turizm Fakültesi Mezunları diplomalarını Fakültemiz Öğrenci İşleri biriminden almaları.

4- Kendisi gelemeyen öğrenci Noter Vekaleti verdiği kişilere mezuniyet evrakını  diplomasını aldırabilirler.