Akademisyenlerimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin 19-21 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yaptığı IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’ne (UGTAK) katıldı. Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Prof. Dr. Orhan Batman ve Prof. Dr. Oğuz Türkay gerçekleştirdikleri akademik çalışmalarının yanı sıra oturum başkanlıklarıyla da kongreye katkı sağlamışlardır. Ayrıca Doç. Dr. Şevki Ulama, Doç. Dr. Serkan Şengül, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Özbay, Arş. Gör. Elif Kaymaz, Arş. Gör. Mustafa İnanç Kapucuoğlu ve Arş. Gör. Veli Ceylan’da çalışmalarıyla kongreye katkı sağlamışlardır. Kongre kurulunun tespitleri sonucu ‘’Bildiriye 1. Yazar Katkısı’’ kategorisinde fakültemiz akademisyenleri yaptıkları çalışmalar neticesinde ilk 3 sıraya yerleşmiştir.

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) Fakültemizde!

V. UGTAK 2020 yılında fakültemizde gerçekleştirilecektir. Kongre temsili devir tesliminde konuşan Prof. Dr. Orhan Batman, 2020 yılında üniversitemizde gerçekleştirilecek olan kongreye ilişkin çağrıda bulunmuştur.