GÜZ YARIYILI İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM STAJ DUYURUSU

Turizm Fakültesi bölümlerinden 2022-2023 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında işletmede mesleki eğitim dönem stajını yapacak öğrencilerin evraklarını 15 Eylül 2022 tarihine aşağıda belirtilen öğretim elemanlarına teslim etmeleri gerekir.

İşletmede Mesleki Eğitim Dönem Stajı Başlama ve Bitiş Tarihleri: 26 / 09 / 2022 - 30 / 12/  2022

Öğrenciler; (1)-Staj Kabul Formu, (2)-SGK Taahhütname Formu ve (3)-Değerlendirme Formu doldurarak imzaladıktan sonra işyeri kaşe, imza ve onayı sonrası (1)-(2) numaralı formları bölüm hocası olan araştırma görevlilerinden birine onaylatarak teslim etmeleri yeterlidir.  Değerlendirme formu (Bölümler web sayfasından alınacak) işyerinde kalıp staj sonunda öğrenciye kapalı zarf içinde verilecektir.

Evraklar elden teslim edilecek olup mail ya da posta yoluyla gönderilen evrak kabul edilmeyecektir.

Turizm İşletmeciliği Bölümü : Arş. Gör. Oğuz ÇOLAK (oguzcolak@subu.edu.tr)

Turizm Rehberliği Bölümü : Arş.Gör.Mustafa ÇEVRİMKAYA(mustafacevrimkaya@subu.edu.tr) /   Arş.Gör.Burak ATASOY (burakatasoy@subu.edu.tr)

Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü: Arş. Gör. Sevim USTA (sevimusta@subu.edu.tr)

NOT: “İşletmede Mesleki Eğitim” Güz dönemi staj yapacak öğrenciler güz yarıyılı derse yazılma haftasında OİS üzerinden  7. yarıyılda yer alan işletmede mesleki eğitim dersine yazılmaları gerekmektedir.  Yazılma yapan öğrenci Staj Kabul Formu ile Beyan ve Taahhütname evraklarını Fakülteye teslim etmediği takdirde SGK girişleri yapılmaz. Staj geçersiz olur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşletmede Mesleki Eğitim Rapor Teslimi Tarihi: Güz Dönemi için evraklar https://turizm.subu.edu.tr/ Bölümler/Staj İşlemleri bölümünden temin edilebilir. Rapor ve Değerlendirme evraklarının teslimi 06 Ocak 2023 Cuma günü mesai bitimidir. Evrakların ilgili bölüme ait araştırma görevlisine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihlerden sonra getirilen evraklar teslim alınmayacaktır.

***Not: SGK işlemlerinin zamanında yapılması için onaylı formların 15.09.2022 tarihinden önce Fakültemize teslim edilmelidir.

***Öğrenci ve Firmalar her türlü yazışmalar için turizm@subu.edu.tr adresini kullanılmalıdır.

Zorun Devlet Katkısı Formu Katkı ücreti almak isteyen işletmeler tarafından doldurulacaktır. Staj yapan Öğrenciye ödenen ücret dekontu ve form her ayın 10'una kadar eksiksiz doldurulup  turizm@subu.edu.tr adresine gönderilmelidir. Geç gönderilen evraklari için işlem yapılmaz.