Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerimiz İstanbul gezisine katılmıştır. Gezimizin ilk durağı Darülaceze Kurumuydu. Darülacezenin tarihi ve gelişimi hakkındaki video gösterisinin ardından Öğretim Elemanı Aykut YAĞCI, açılış konuşması gerçekleştirdi. Devamında Darülaceze başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza CEBECİ, öğrencilere Darülaceze ile ilgili bir sunum yapmıştır. Darülaceze kurumunun öğrencilerimize yemek ikramını takiben, öğrenciler Darülaceze sakinlerinin el işleri sergisini ziyaret etmişler, sakinler ile görüşmüşler ve kurum içi ziyaretlerde bulunmuşlardır.

Turizm rehberliği bölümü öğrencileri İstanbul gezisi esnasında, TÜRSAB’ı da ziyaret etmişlerdir. Ziyaret esnasında TÜRSAB genel sekreteri Melike ERTEKİN ve hukuk başdanışmanı Avukat İlker ÜNSEVER öğrencilere bir konferans vermişlerdir. Yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren turist rehberi adayı öğrencilerimiz, İstanbul Rehberler Odası başkanı Sedat BORNOVALI ile de rehberlik mesleğine dayalı bir söyleşi gerçekleştirmişlerdir. Aynı zamanda öğrencilerimiz soru-cevap bölümünde Sedat Bey tarafından bilgilendirilmiştir. Akabinde insan kaynakları sorumlusu Kaan SAK; iş, işleyiş, staj ve iş olanakları konusunda da gençleri bilgilendirmişlerdir.