Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinden Griselda Çobaj, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  2023-2024 akademik yılı sonunda üniversite, fakülte ve bölüm birincisi olarak mezun olmaya hak kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. Griselda Çobaj, üstün akademik başarıları ve sosyal faaliyetlere olan katkılarıyla fakültemizin gururu oldu. Elde edilen bu başarı fakültemiz bünyesinde bulunan Turizm İşletmeciliği Bölümümüzün kalitesini ve eğitimdeki başarısını bir kez daha ortaya koymuştur.

Turizm İşletmeciliği Bölüm başkanımız Prof. Dr. Orhan BATMAN, "Öğrencimizin başarısı, gösterdiği üstün akademik başarı ve emeğin yanı sıra bölümümüzün nitelikli eğitim kadrosu ve öğrenci odaklı yaklaşımının bir sonucudur. Griselda'yı tebrik ediyor ve gelecekteki kariyerinde başarılar diliyoruz," diyerek duygularını ifade etti.

Mezuniyet töreninde tüm mezun öğrencilerimiz adına konuşma da gerçekleştiren Griselda Çobaj, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte bu mutlu günü paylaştı. Yapılan törende üniversite birincisi olan Griselda’ya rektör Prof.Dr. Mehmet SARIBIYIK, rektör yardımcıları Prof.Dr. Oğuz TÜRKAY, Prof.Dr. Sinan Serdar ÖZKAN, Prof.Dr. Ali Fuat BOZ ile dekanımız Prof.Dr. Mehmet SARIIŞIK ve Sakarya il protokolü çeşitli ödüller takdim etmişlerdir.