Çin'in Shaoxing  kentinde bulunan YIHA Üniversitesi Yue Xiu Turizm Fakültesi Dekanı George UBBELOHDE ve Dekan yardımcısı Dr. Steve SHANG Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK'ı makamında ziyaret etmişlerdir. Bir sohbet havasında geçen toplantıda Turizm Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan BATMAN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz TÜRKAY, Fakülte Sekreteri Mehmet Yüce TAŞ ve öğretim üyelerinin katılımı ile iki üniversite arasındaki Akademik ilişkilerin pekiştirilmesi ve Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde yapılacak olan 1. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi ortaklığı adına olumlu adımlar atılmıştır. Yapılan görüşmelerin bir diğer konusu Kalite Yönetimi kapsamında fakültemizde kalite iyileştirme çalışmalarının etkin bir sunumu olmuştur. Ziyaret Turizm Fakültesi binası ve Sapanca ilçesinin doğal güzelliklerinin tanıtımı ile son bulmuştur.