Öğrencilerimizin Dikkatine;

31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında COVID-19 küresel salgını dolayısıyla Eğitim-Öğretim süreçleriyle alınan karar gereği;

Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından 06 - 30 Nisan 2020 tarihleri arasında talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar verilmiştir.

Kayıt dondurma başvurusunu yapmak isteyen öğrenciler, ekteki dilekçeyi doldurarak, subu uzantılı e-posta adresleri ile kayitdondurma@subu.edu.tr adresine 6-30 Nisan 2020 tarihleri arasında başvuru talebinde bulunabilirler.

(Başkası adına kayıt dondurma işlemi yapılamaz. Sadece @subu.edu.tr uzantılı kurumsal öğrenci e-posta hesaplarınızdan gelen e-postalar dikkate alınacaktır.)

Kayıt Dondurma dilekçesi ektedir.