GÜZ YARIYILI MESLEKİ UYGULAMALAR DÖNEM STAJ DUYURUSU

FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNDE  2021- 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DÖNEM STAJINI YAPACAK ÖĞRENCİLER EVRAKLARINI 01 - 17 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA AŞAĞDA BELİRTİLEN ÖĞRETİM ELEMANLARINA İMZALATARAK BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM ETMELERİ GEREKİR.

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DÖNEM STAJI  Başlama ve Bitiş Tarihleri  :  27 EYLÜL 2021 /  31 ARALIK 2021

Öğrenciler; (1)-Staj Kabul Formu, (2)-SGK Taahhütname Formu  ve (3)-Değerlendirme Formu  doldurarak imzaladıktan sonra işyeri onayı sonrası (1) - (2)  nolu formlarını aşağıdaki yazılı bölümüne ait Arş. Görevlisine  imzalatılmadır. Öğrenci Değerlendirme formu üzerine resim yapıştırarak  Bölüm Sekreterliğine onaylatılması ve işyerine verilerek staj sonunda kapalı zarf içinde teslim alınması gerekir.

Turizm İşletmeciliği : Arş. Gör. Vahit Oğuz KİPER  (oguzkiper@subu.edu.tr)

NOT :İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM dönem stajı yapacak öğrencilerin Güz yarıyılı derse yazılma haftasında SABİS üzerinden İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM dersine yazılmaları gerekmektedir. Yazılma yapan öğrenci Staj Kabul Formu ile Beyan ve Taahhütname evraklarını Fakülteye teslim etmediği taktirde SGK girişleri yapılmaz. Staj geçersiz olur.

2021-2022 Eğitim öğretim yüz yüze yapılacağından evraklar ilgili Arş. Görevlilerine elden imza ettirilip Bölümler Sekreterliğine elden teslimi gerekir. Posta yoluyla gönderilen imza veya bilgileri eksik evraklar işleme alınmaz.

Her türlü yazışmalar için turizm@subu.edu.tr adresi kullanılmalıdır.

Duyuru Tarihi :| 27 / Ağustos / 2021

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM Rapor Teslimi- Tarihi : Güz Dönemi Mesleki Uygulama Raporları https://trz.subu.edu.tr/tr/icerik/16309/85369/staj-formlari  , https://gastronomi.subu.edu.tr/tr/icerik/16310/85377/staj-formlari  kısmından çıktı alabilirler. Raporların dönem sonu teslim tarihi   07 OCAK 2022 Cuma günü Mesai Bitimine kadardır. Evrak Teslim edilme şekli daha sonra duyurulacaktır.