YAZ DÖNEMİNDE ARA STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yaz Döneminde Ara Staj Yapan Öğrencilerin Ara Staj Değerlendirme Formalarını Ve Hazırlayacakları Staj Raporlarını Kapak İle Beraber föy İçerisinde 26 Eylül - 07 Ekim 2022 Tarihleri Arasında Danışman Hocalarına Teslim Etmeleri Gerekmektedir. 07 Ekim 2022 Cuma gününden sonra getirilen evraklar teslim alınmayacaktır.

NOT

1. Öğrenciler Raporların hazırlanması ile ilgili Bölüm web sayfalarını takip etmeleri gerekmektedir.
  2. Ara Staj Değerlendirme Formu imzalı ve kaşeli olarak kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.
  3. Ara staj yapan öğrenciler derse yazılma haftasında sabis üzerinden ya da mazeretli yazılma haftası mazeretli ders yazılma formu ile bu derse yazılma yapmaları gerekmektedir.

Ara staj dersine yazılma yapmayan öğrencilerin  notları GR olarak BYS işleneceğinden stajları geçersiz sayılacaktır.