2022 - 2023   Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Mezun olacak öğrencilerimizin

• Seçmeli Ders Sildirme Talebi  (Ders Silmeler Final Notları Transkriptlere atıldıktan sonra yapılır.)
  • SAÜ İşletme veya Turizm Fakültesi diploması almak isteyen öğrenciler e-posta yada  dilekçe ile müracaat edecek.
    • (Turizm işletmeciliği Bölümü, Giriş Yıl 2016 ve daha öncesi öğrencileri SAÜ İşletme Fakültesi talebinde bulunabilir.
    • Giriş yılı 2017 olanlar ise SAÜ Turizm Fakültesi diploması için dilekçe verebilirler.
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatlar, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri SUBÜ diploması alacak olup, herhangi bir müracaat gerekmemektedir.)
    • 2018 ve sonrası kayıt Tüm bölümlerdeki öğrenciler SUBÜ Diploması alacaklardır.
  • Ders sildirme ve diploma talep dilekçeleri en geç 26 Ocak 2023 tarihine kadar bölüm sekreterliğine elden yada e-posta ile   (turizm@subu.edu.tr)  iletilmesi gerekir.
  • Tek Ders Müracaatı BYS ortamından yapılacaktır. (Öğrenciler 09 -  25 Ocak 2023 tarihleri arası BYS’den kayıt olabileceklerdir.)