SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi birlikteliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Çatalkaya Vadisi doğa yürüyüşü düzenlendi.

Sapanca Gençlik Merkezi ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer’in desteği ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç, Öğr. Gör. Hasip Cana ve Arş. Gör. Esra Erşahin’in de katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlenen Çatalkaya vadisi doğa yürüyüşü, SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Faaliyetimiz için desteğini esirgemeyen Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Özcan Özen’ e müteşekkiriz.

Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım, tarihsel süreç içerisinde birçok zorlukları aşarak tarih sahnesinde tarihi izler bırakan, Cumhuriyetin bir erdem, kardeşlik ruhu, daima hedeflerine odaklanan ve daha ileriyi hedefleyen bir ecdadın torunları olarak yeni nesillere yeni bir yüzyıl bırakmak ümidiyle cumhuriyetimizin önemini her daim hatırlatmaktır. Bu doğrultuda, Cumhuriyetimizin önemini vurgulamak ve hatırlatmak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında rekreatif etkinliklerimiz Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi elbirliğiyle faaliyetlerimizi gerçekleştirmekteyiz.