SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi birlikteliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Mahmudiye Deresi doğa yürüyüşü düzenledi.

Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer’in desteği ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç’in katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlenen Mahmudiye Deresi doğa yürüyüşü, SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım;  ''Bugünlere gelmek için nice devletler kuruldu ve yıkıldı. Devletler kurulur ve yıkılır lakin yıkılmayan tek bir şey var o da içinde cihan hâkimiyeti ve devlet olma olgusu taşıyan bir milletin ülkü hayalidir. Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle ecdadımızın bu ülküsünü yeni nesillere aktarmak bizim ideal amacımız olup, barışçıl bir nesil ülküsünü egemen kılmaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesiyle Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimizi de hatırlamak ve hatırlatmak gönül vazifemizdir '' şeklinde konuştular.