SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi birlikteliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Arifiye Gençlik Kampında rekreatif etkinlik düzenledi.

Sapanca Gençlik Merkezi ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer’in desteği ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Öğretim Görevlisi Hasip Cana’nın da katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlenen Arifiye İl Orman Parkındaki Gençlik Kampı Merkezinde, SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü öğrencileri ile ortaöğretim öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım: ''ülkemizin geleceğini inşa edecek olan şüphesiz ülkemizin geleceği olan gençlerdir. Unutulmamalıdır ki cumhuriyetimiz nice zorluklarla kuruldu. Lakin bizi ayakta tutacak olan bilimde, sanatta, sporda ve her alanda sınırı olmayan bilginin en derinliklerine inmektir. Başarı, sağlam temeller üzerine kuruludur ve bizi bu başarıya götürecek olan tıpkı Çanakkale’de mücadele eden gençlerimiz gibi ülkemizin geleceğine ışık tutan, geçmişimizin aynası olan ve geçici dünyada kalıcı eserler bırakacak olan geleceğimizin gençleridir. Bu doğrultuda, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında ortaöğretim gençleri ile üniversite öğrencilerini farkındalık oluşturmak adına rekreatif etkinlik çerçevesinde bir araya getirdik''.