SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü ve Sapanca Gençlik Merkezi birlikteliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Sapanca Çatalkaya Vadisinde çadır kampı düzenledi.

Sapanca Gençlik Merkezi ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer’in desteği ve SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Doç. Dr. Güliz Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç, Araştırma Görevlisi Eminsafa Dilmaç ve Öğretim Görevlisi Hasip Cana’nın da katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlenen Sapanca Çatalkaya Vadisi Çadır Kampı, SUBÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirildi.

Bizler ev sahipliği yapan Çatalkaya Vadisi Kamping işletme sahibi Ahmet Muhammed Hazar ve ekibine teşekkürlerimizi bildiririz.

Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Genç ve Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım: ‘‘Anadolu toprakları birbirinden güzel medeniyetlere ev sahipliği yapmış, geçmişten günümüze uzanan kültürel ve doğal mirasları içinde barındırdığı gibi dört mevsimin en güzelinin yaşandığı ülkemiz hem tarihi hem de doğallığıyla adeta bir cenneti andırmaktadır. İnsanın görmek istediği, doğa ile iç içe olduğu gibi tarihe en yakın şekilde şahitlik eden bir ülkeye sahibiz. Bu cennet vatanını bize miras bırakan ecdadımıza müteşekkiriz’’ dedi.